Wat is een tonerpearl?

In 2008 kwam Océ met een nieuwe printtechnologie: Crystalpoint. Onderdeel daarvan is de tonerpearl; de combinatie van inkt en toner verpakt in een klein gekleurd bolletje. Natuurlijk met bijgebehorende grootformaat printers.

Direct droog en watervast, op gecoate én ongecoate media

De tonerpearl wordt omgezet in een gel en is onmiddellijk droog en watervast, zelfs op ongecoate media. Doordat de gel met ultieme precisie op de media gespoten wordt, levert de printtechnologie haarscherpe prints op. Door deze kwaliteit is de technologie voornamelijk populair bij CAD, GIS en grafische toepassingen.

Tonerpearls sparen het milieu

Er zijn nog meer voordelen aan het gebruik van tonerpearls: ze geven geen ozon, geur of fijnstof af. En omdat de inkt op ongecoate media gebruikt kan worden, is daar ook veel milieuvoordeel te behalen.

Al met al prima redenen om een investering in een ColorWave te overwegen. Bekijk hier het aanbod voor nieuwe en zeer aantrekkelijke occasions.

 

Tonerpearls in gebruik

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »