Verzenden & retourneren

Verzenden
Wij verzenden uw bestelling zo mogelijk nog dezelfde dag. Uw bestelling wordt bij u door PostNL, Transmission of Claassen afgeleverd.

Verzendkosten supplies
De verzending is gratis bij bestellingen binnen Nederland vanaf € 250,00. Tot € 250,00 wordt € 15 aan verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten buiten Nederland zijn altijd € 20.

Verzendkosten printservice
€ 15,00 verzendkosten


Retourneren
Het kan gebeuren dat u onverhoopt het verkeerde bestelt of dat iets niet naar behoren of verwachting werkt. U hebt dan de mogelijkheid uw bestelling binnen zeven (7) dagen te retourneren. Allesomteprinten.nl accepteert alleen retourzendingen die voorafgaand aan de retournering aan ons gemeld zijn. 

Stuurt u hiervoor een e-mail naar [email protected]. Verzend u uw bestelling pas na onze bevestiging aan u. U bent zelf verantwoordelijk voor deugdelijke verzending en de risico's van de verzending. Retourzendingen dienen in de originele verpakking, onbeschadigd (ook de verpakking) en voldoende gefrankeerd verzonden te worden.

Allesomteprinten.nl behoudt zich het recht voor om een gedeelte van het bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat de producten zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. 

Het retouradres is:
Postbus 5106
5004 EC Tilburg
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »