Canon TM-340

De duurzame 36-inch imagePROGRAF TM-340 produceert minder geluid en bevat meer intuïtieve functies en een schitterende beeldkwaliteit voor AEC-kantoren, detailhandel en onderwijs. Maak naadloos prints van professionele kwaliteit en produceer scherpe, heldere lijnen en levendige rode kleuren voor opvallende marketingmaterialen en nauwkeurige CAD-prints.

Met de 55ml tanks heb je voldoende inktvolume om te voldoen aan je wekelijkse printbehoeften. De kleureninkt wordt geleverd in 5 pigmenten: in matzwart, zwart, cyaan, geel en nieuwe magenta.

Het 4,3-inch bedieningspaneel bevat intuïtieve functies en nuttige informatieweergave. De plotter kent automatische detectie van mediatype en resterende hoeveelheid, en de instelling van de papierrol is eenvoudig. De printer heeft een kortere verwerkingstijd van opdrachten en keert snel terug uit de slaapstand. Het print prints van elk formaat zonder witrand waardoor je tijd bespaart bij het bijsnijden van overtollige marges voor posters en marketingmateriaal. Verder mag je rekenen op een laag energieverbruik, verpakking zonder polystyreen en minder geluidsoverlast.

Zowel zonder als met scanner verkrijgbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »